Om oss

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för de flesta typer av projekt, i allt från operativa till strategiska uppdrag.

Kontakta oss

Vi tror på öppenhet och förtroende

PPS Consulting är din naturliga samarbetspartner för projekt inom byggsektorn och fastighetsbranschen. Vi arbetar för att ditt projekt ska gå smidigt, bli framgångsrikt och för att du ska nå fram till de mål du satt upp. Vi fokuserar på uppdraget medan du kan ägna dig åt din kärnverksamhet. Om projektet tillhör din kärnverksamhet fungerar vi som en trygg partner som kan jämna ut din behovskurva, med kompetens och effektiva resurser.

Inom PPS Consulting finns den bredd av kompetens som krävs för att driva projekt från start till mål. Vi har operativ kompetens för planering, genomförande och besiktning samt strategisk kompetens för inköp, riskanalys och ekonomistyrning. Vårt kunnande vilar på erfarenheter från ett flertal omfattande projekt i Sverige, Europa och Asien inom husbyggnation, infrastruktur och industri.

Vi har en stark tro på att öppenhet och förtroende är det som långsiktigt skapar värden för alla parter. I en värld där ekonomi måste kombineras med höga krav på klimatansvar, arbetsmiljö och kontroll av hela leverantörskedjan, och som dessutom är mer transparent än någonsin, finns inte utrymmen för att dölja något eller chansa ifråga om detaljer.

På PPS Consulting har vi bestämt oss för att må bra och ha roligt på jobbet, annars är det inte värt att gå dit. Det innebär att vi prioriterar en sund balans mellan arbete, familj och individ. På det sättet håller vi längre och kan vara en trygg partner för våra kunder över tid.

PPS Consulting startades 2013 av Per-Erik Bratt och Thomas Olsson och har sedan dess vuxit stabilt och med god lönsamhet.

Kunder och samarbetspartners